Папка-куточок ( E31154 )
10грн.
Папка-куточок A4 Economix, синя
3грн.
Папка-куточок А5 ( E31156 )
2грн.
Папка-куточок, А4, напівпрозора, синя
5грн.
Папка-куточок, А4, прозора, жовта
2грн.